bd_custom_bg_im63g_110

M-am incurcat singura in ganduri, si usor, usor, acum incerc sa-mi descifrez pasii grabiti.

Pentru sufletul din mine:

Stai mai, unde fugi asa? unde tot crezi ca inaintezi cand de fapt stai in loc si tremuri din genunchii goi si slabi!

Stai, opreste-te putin!

Haide, doar pentru o secunda.Uita-te la tine, uita-te si vezi, vezi suflete, vezi cine esti ! De ce alergi spre “a deveni” , cand esti deja cine trebuie sa fii ? Trebuie doar sa te descoperi, sa stii !

Pentru omul din mine:

De ce te da pe spate tehnologia noua ?De ce te indragostesti brusc de un parfum mai scump, sau de aurul turnat pe un inel fin si lat? De ce alegi sa investi 8-10-12 ore, in fiecare zi din viata ta, in schimbul unei sume de bani pe care o vei folosi doar pe lucruri slabe, care se vor invechi, se vor strica si le vei arunca. Cum au ajuns banii, diamantele, hainele, masinile, smartphone-urile etc… sa fie mai cautate si indragite decat sufletele noastre…De cand a devenit tangibilul mai tare ca intangibilul ? Care dintre aceste lucruri inspre care alergi acum dainuiesc in veci , precum sufletul? care ?

Pentru sufletul din mine:

Vezi tu, suflete drag, unde fugi? unde te grabesti sa mergi? spre ce? Spre material? Cine te-a invatat ca materialul e valoarea? Cine te-a inchins intr-o astfel de cursa injositoare. Departe de tine ! Esti prea frumos suflete drag, esti incredibil, esti aproape, aproape imaculat ! Capacitatea ta da pe spate orice tehnologie, valoarea ta depaseste orice piatra pretioasa ! Tu esti etern. Uita-te-n jur, si spune-mi ce mai e etern. Aproapele tau detine si el eternul, caci poarta-n el comoara…sufletul sau. Hai, potoleste-ti pasii grabiti si acopera-ti genunchii, ingrijeste de tine .

Lasă un mesaj...