Ce ne face pe noi, oamenii, speciali ? Ma plimbam prin casa, uitandu-ma in jur, fara sa caut ceva anume.

Cum se face ca de fiecare data ajung in fata oglinzii de la baie, si raman acolo nemiscata pentru cateva secunde intrebandu-ma cele mai adanci lucruri, la care nici cel mai mare matematician, filozof sau doctor nu imi pot raspunde. Nu controlez situatia, pur si simplu ma gasesc in ea, raman pe ganduri, iar dupa cateva secunde in care creierul se chinuie sa afle tot ceea ce se-ntampla, ma rup de intrebari si de oglinda, plec in camera mea calda, ma asez calm si confortabil, imi reglez ideile, si-ncep..scriu iarasi un cantec.

Ce ne face pe noi oamenii speciali? Oare scumpa mama care ne-a nascut? Oare spiritul puternic al tatalui ce ne-a indrumat pasii spre tintele si standardele mari? sau oare e ceva in interiorul nostru care zace-n infinitul universului imens, si brusc la intampare ia nastere in fiecare? asdfghjkl;sdfghjklxcvbnmbnm ? nu incercati sa deslusiti ce-am scris acolo, au fost taste fara sens , asa sunt gandurile mele. Noi tot incercam s-aflam, care-i de fapt toate schema cu viata, pasiunea, talentul, gusturile, ideiile noastre, cine suntem de fapt! ? !

Eu, am aflat!

Sunt o creatie, a unor Maini perfecte, a unui Spirit bland, dar ferm inca de la inceput! Sunt creata pentru a iubi si-a naste dragoste din orice lucru ce-mi sta-n drum (nevoia cea mai mare a omenirii), sunt creata sa cant si sa transmit totusi mai mult decat un cant. sunt creata sa ma bucur si sa visez, sunt creata sa ascult si sa invat, sa aplic si sa transmit informatii nemaipomenite, retete pentru suflet si inima care fac minuni daca te disciplinezi sa le gatesti zilnic in bucataria inimii tale. E incredibil, m-a creat sa fiu o minunata…dar, cine sunt defapt?

Lasă un mesaj...